• 2 trgovin, 0 izdelkov
Linglong Sport Master

Linglong Sport Master

/73% · poletje · · : Nizkocenovno

Linglong Sport Master
preveri razpoložljivost Linglong Sport Master
širina
Profil
Velikost platišča

Kazalo:
preveri cene za Linglong Sport Master

Konkurenca

Pnevmatika Linglong Sport Master je sprožila različne odzive v različnih preskusih, ki so se osredotočali predvsem na njeno zmogljivost v poletnih razmerah. Pozitivna lastnost, ki jo pogosto poudarjajo, je zaviranje tako na suhih kot mokrih površinah; pnevmatika kaže dobro zavorno zmogljivost na suhih cestah in še vedno uspešno deluje tudi pri mokrih cestah. Dodatno aspekti, kot so nizka obraba in dobra učinkovitost, pozitivno prispevajo k njeni celoviti oceni. Pnevmatiko so pohvalili tudi zaradi tihega kotaljenja in nizkega kotalnega upora, kar kaže na osredotočenost na zmanjšanje okoljskega vpliva in povečanje učinkovitosti goriva.


Vendar pa se Pnevmatika Linglong Sport Master sooča s kritikami na več ključnih področjih, ki vplivajo na varnost in udobje vožnje. Zlasti so njene zmogljivosti na suhih cestah šibke, s pomanjkanjem povratnih informacij na volanu, kar je specifična točka skrbi. Zmogljivost pnevmatike pri testih ravnanja ob meji ni bila zadovoljiva, saj kaže tendence na previsoko prenese in zamudo stabilizacije po nenačrtovanih manevrih. Te težave se raztezajo tudi na mokre razmere, kjer kljub doseganju dobrih ocen za zavorno razdaljo, pnevmatika teži k akvaplaningu in ne ponuja želenega nivoja oprijema in ravnanja. Omenjeno je, da pnevmatika ponuja srednji nivo oprijema na mokrih površinah, vendar ne uspe učinkovito združiti longitudinalnih in lateralnih sil za optimalno zmogljivost.


Z varnostnega vidika se Pnevmatika Linglong Sport Master zaznava kot omejena. Na mokrih in suhih površinah je kritizirana zaradi zmernega oprijema, omejenih varnostnih rezerv med akvaplaningom, zamude pri odzivu volana in tendence podkoženja. Poleg tega pa podaljšane zavorno razdalje na mokrih in suhih površinah podkopavajo njene varnostne poverilnice.


Glede okoljskega vpliva in trajnosti ima Pnevmatika Linglong Sport Master zadovoljivo oceno. Njena vzdržljivost je ocenjena kot zadovoljiva, in njena obraba je ocenjena pozitivno, kar nakazuje, da lahko zagotavlja dolgo življenjsko dobo v normalnih voznih pogojih. Gorivna učinkovitost je še ena močna točka zaradi nizkega kotalnega upora in teže, čeprav se postavlja vprašanje o njegovi trajnosti, kar morda odraža širše okoljske vidike, povezane s proizvodnjo.


V povzetku, medtem ko se Pnevmatika Linglong Sport Master izstopa zaradi svoje dostopnosti, tihega delovanja in učinkovitega zaviranja na različnih površinah, se slabo odreže na kritičnih področjih zmogljivosti, kot so ravnanje, oprijem na mokrih in suhih cestah ter varnost med akvaplaningom. Ti mešani rezultati nakazujejo, da je lahko stroškovno učinkovita izbira za voznike, ki dajejo prednost določenim vidikom pred drugimi, vendar morda ni najboljša izbira za tiste, ki zahtevajo nepremišljeno varnost in zmogljivost v vseh pogojih.

Velikosti

Linglong Sport Master je izdelana v velikostih 63, od 185/55 R16 do 285/35 R22.
Filtriraj:
prikaži cene

Podobne pnevmatike

Primerjava: pnevmatike podobne Linglong Sport Master

časovnica

2023

Linglong Sport Master je bila lansirana

2023

Linglong Sport Master je bila testirana 3x (Autobild,...)

Dosežki

Najboljše
Zunanji hrup
Autobild 2023
Autobild 2023

Linglong Sport Master na testu pnevmatik

Vsi testi pnevmatik, kjer se pojavi Linglong Sport Master:
Autobild Test poletnih pnevmatik 2023 225/40 R18
Zadovoljivo
# mesto 12 od 13
Linglong Sport Master je končal na 12. mestu med 13 tekmovalci, kar mu je prineslo končno oceno 'zadovoljivo'. Ta cenovno ugodna športna pnevmatika je bila prepoznana zaradi nizkega kotalnega upora in tišjega cestnega hrupa, izstopala pa je kot najboljša v zunanjem hrupu med svojimi konkurenti. Vendar je bila kritizirana zaradi zmernega oprijema tako na mokrih kot suhih površinah, skupaj z omejenimi varnostnimi marginami v situacijah akvaplaniranja. Testarji so prav tako opazili njegov zaviralni odziv in podkrmiljenje na mokrih in suhih cestah, kot tudi podaljšane zavorna razdalje v obeh pogojih.
Ime MokroSuho
Najboljše vrednosti v testu2+1-
Linglong Sport Master32-
Pokaži podrobnosti testa
Ime Zavorna pot na suhi podlagiZavorna pot na mokri podlagi
Najboljše vrednosti v testu58.124.8
Linglong Sport Master60.225.8
Pokaži podrobnosti testa
Vir: www.autobild.de
Autobild Test poletnih pnevmatik 2023 225/45 R18
Zadovoljivo
# mesto 16 od 20
Zaključilo se je na 16. mestu od 20 v svoji liniji, Linglong Sport Master je dosegel "Zadovoljivo" končno oceno. Ta pnevmatika se je izkazala z kratkimi zavornimi razdaljami tako na mokrih kot suhih površinah in tiho kotalenje, vse to po privlačni ceni. Kljub tem prednostim je bila kritizirana zaradi izrazito nizke prevožene razdalje, izrazitega podkrmiljenja med suhim rokovanjem in le zmerno udobje. Poleg tega je posebej blestela v disciplini zunanjega hrupa, kjer je bila ocenjena kot absolutno najboljša med svojimi konkurenti, kar kaže na njeno zmožnost zagotavljanja tišje vožnje brez ogrožanja ključnih varnostnih vidikov.
Ime MokroSuhoTekoči stroški
Najboljše vrednosti v testu2+1-1
Linglong Sport Master22-3
Pokaži podrobnosti testa

Porazdelitev testnih ocen

85% (2x)
Zadovoljivo
2x

Ocene x Velikost koles

R18
85% (2x)

Ocene x širina

225/xx Rxx
85% (2x)

Drugi modeli Linglong