• 2 trgovin, 0 izdelkov
Continental PremiumContact 7

Continental PremiumContact 7

/100% · poletje · · : Premium

Continental PremiumContact 7
preveri razpoložljivost Continental PremiumContact 7
širina
Profil
Velikost platišča

Kazalo:

Prednosti in slabosti

 • wet-braking
  Kratka zavorna pot na mokri podlagi
 • wet-handling
  Odlična vodljivost na mokri podlagi
 • dry-handling
  Dobra vodljivost na suhi podlagi
 • dry-braking
  Kratka zavorna pot na suhi podlagi
 • noise-exterior
  Visoka raven hrupa med vožnjo
preveri cene za Continental PremiumContact 7

Velikosti

Continental PremiumContact 7 je izdelana v velikostih 59, od 205/55 R16 do 315/35 R21.
Filtriraj:
prikaži cene

Podobne pnevmatike

Primerjava: pnevmatike podobne Continental PremiumContact 7

časovnica

2022

Continental PremiumContact 7 je bila lansiranain nadomesti Continental PremiumContact 6.

2023

Continental PremiumContact 7 je bila testirana 6x (Autoklub ČR,...) in je zmagala na testu Autoklub ČR 205/55 R16.

2024

Continental PremiumContact 7 je bila testirana 9x (Autobild,...) in je zmagala na testu Autobild 205/55 R16.

Dosežki

Najboljše
wet-braking
Zaviranje na mokri podlagi
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Autobild 2024
Najboljše
dry-braking
Zaviranje na suhi podlagi
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Automotorsport 2024
Najboljše
wet-handling
Vodljivost na mokri podlagi
Adac 2024
Autozeitung 2024
Automotorsport 2024
Sportauto 2024
Najboljše
dry-handling
Vodljivost na suhi podlagi
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Automotorsport 2024
Najboljše
wet-circle-cornering
Vožnja po mokrem krogu
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Autobild 2024
Sportauto 2024
Najboljše
aquaplaning-cross
Akvaplaning - prečno
Sportauto 2024
TyreReviews.com 2023
Najboljše
aquaplaning-longitudinal
Akvaplaning - vzdolžno
Autobild 2024
TyreReviews.com 2023
Najboljše
noise-exterior
Zunanji hrup
TyreReviews.com 2023

Continental PremiumContact 7 na testu pnevmatik

Vsi testi pnevmatik, kjer se pojavi Continental PremiumContact 7:
ADAC
ADAC Test poletnih pnevmatik 2024 215/55 R17
Dobro
# mesto 1 od 16
Continental PremiumContact 7 se je izkazal kot vodilni izvajalec, saj si je prislužil prvo mesto med 16 tekmovalci, kar je impresiven dosežek, ki kaže na njegovo odličnost. Pnevmatika se je izkazala z izjemnim ravnotežjem, prikazovanjem najboljših sposobnosti tako na suhih kot mokrih površinah, kar je bilo potrjeno s končno oceno "Dobro". Posebej je blestela v udobju pri vožnji, zaviranju na suhi podlagi, obvladovanju na suhi podlagi, zaviranju na mokri podlagi in obvladovanju na mokrih površinah, prekašajoč vse druge tekmece na teh pomembnih področjih. Na suhih površinah je postavila standard z odličnim povratnim krmiljenjem, varnostjo pri mejni vrednosti ter najkrajšo zavorni razdaljo pri hitrosti 100 km/h. Podobno je na mokrih cestah dosegla najkrajše zavorno razdalje, zagotavljajoč visoko raven varnosti in obvladovanja tudi skozi mokro vožnjo. Vendar pa je pnevmatika pokazala nekaj slabosti pri akvaplaningu, predvsem pri podolžnem akvaplaningu, kjer ni dosegla enakih rezultatov. Poleg tega je prejela pohvale za zelo visoko pričakovano kilometražo in nizko porabo goriva, kljub nekoliko večji teži, ki bi lahko vplivala na njeno okoljsko oceno. Na splošno je Continental PremiumContact 7 ponovno določil standarde glede varnosti, uravnotežil svojo izjemno zmogljivost z trajnostnimi lastnostmi.
Ime Vpliv na okoljeVarnost vožnje
Najboljše vrednosti v testu1,61,7
Continental PremiumContact 72,61,7
Pokaži podrobnosti testa
Automotorsport
Automotorsport Test poletnih pnevmatik 2024 235/55 R18
Zmagovalec testa
# mesto 1 od 8
Zagotovitev najvišjega položaja med osmimi konkurenti je pnevmatiki Continental PremiumContact 7 prinesla neprekosljivo zmago v testu, kar je dokaz njene odlične učinkovitosti. Preizkuševalci so se navdušili nad gumo zaradi njenega izjemnega oprijema na mokrih površinah in zmožnosti zanesljivega preprečevanja akvaplaninga. Njena močna oprijemljivost in natančnost v suhih zavojih sta dodatno utrdili njeno reputacijo, skupaj s opaznim udobjem vožnje. Kljub temu ni bila brez pomanjkljivosti; opazili so nekoliko glasnejši kotaljen hrupa in povečan kotalni upor, ki bi lahko vplivala na porabo goriva. Tisto, kar je to gumo postavilo nad konkurenco, so bile njene neprekosljive dosežke v različnih disciplinah. Izstopala je pri Udobnosti, Zaviranju na suhem, Obvladovanju na suhem (tako subjektivne kot objektivne ocene), Spreminjanju smeri na suhem, Odzivu na volan na suhem, Zaviranju na mokrem, Obvladovanju na mokrem (ponovno tako subjektivne kot objektivne ocene) in Vodilu po mokrem, kar dokazuje širok razpon spretnosti, ki ni pustil nobenega vidika zmogljivosti nedomišljenega.
Ime
Continental PremiumContact 7
Pokaži podrobnosti testa
Vibilagare
Ime Skupno število točk
Najboljše vrednosti v testu87
Continental PremiumContact 787
Pokaži podrobnosti testa
Autobild
Ime Zavorna pot na suhi podlagiZavorna pot na mokri podlagi
Najboljše vrednosti v testu35,425,8
Continental PremiumContact 735,4 25,8
Pokaži podrobnosti testa
ACE
ACE Test poletnih pnevmatik 2024 225/45 R17
Zelo priporočljiva
# mesto 1 od 10
Ime Skupno število točkMokroSuhoKotalni uporHrup
Najboljše vrednosti v testu2144792135
Continental PremiumContact 7214 71123155
Pokaži podrobnosti testa
Autobild
Autobild Test poletnih pnevmatik 2024 205/55 R16
Zgledno
# mesto 2 od 20
Zavarovanje odličnega 2. mesta med 20 tekmovalci je Continental PremiumContact 7 pokazal izjemne sposobnosti na več področjih, kar mu je prineslo končno oceno 'Vzorčen'. Ta pnevmatika je impresivno prikazala svoj vrhunski profil, izstopala pa je z izjemno vožnjo tako na mokrih kot suhih površinah. Pomembno je omeniti, da je dosegla najkrajše zavorno razdalje v suhih in mokrih razmerah, kar jo uvršča med vodilne v teh kritičnih varnostnih vidikih. Poleg tega je njena vrhunska zmogljivost segala tudi v vožnjo v krogu na mokri podlagi, kjer je presegla konkurenco. Poleg teh izjemnih dosežkov se pnevmatika ponaša tudi z dobro kilometražo, kar poudarja njeno vrednost in trajnost. Ta kombinacija varnosti, zmogljivosti in dolgoživosti izpostavlja Continental PremiumContact 7 kot vrhunsko izbiro za zahtevne voznike.
Ime
Continental PremiumContact 7
Pokaži podrobnosti testa
Autozeitung
Autozeitung Test poletnih pnevmatik 2024 225/45 R17
Zmagovalec testa
# mesto 1 od 9
Zagotovitev prvega mesta med devetimi tekmovalci je Continental PremiumContact 7 izstopil kot nepreklicni zmagovalec testa. S prefinjeno zmogljivostjo pod vsemi pogoji je bil ta pnevmatika pohvaljena zaradi sposobnosti obvladovanja tako mokrih kot suhih površin s presenetljivo spretnostjo. Na mokrih površinah je pokazala izjemen oprijem, visoko odpornost proti akvaplaningu in vodilne rezultate na različnih področjih, s čimer se je uveljavila kot vrhunski izbor za mokre razmere. Kljub temu, da se konkurenčne znamke osredotočajo na energijsko učinkovitost, je Continental PremiumContact 7 prednost dajal celotni zmogljivosti. Ponašala se je z najkrajšo zavorno razdaljo, najhitrejšimi krogi in najstabilnejšo vožnjo na suhih površinah, kar jo je označilo za zmagovalko testa. Vendar pa velja omeniti, da za tiste, ki dajejo prednost prihranku energije, ta morda ni optimalna izbira. Pnevmatika je blestela v disciplinah, kot so suho zaviranje, suho obvladovanje, varnost, mokro zaviranje, mokro krožno obračanje, mokro obvladovanje in mokra varnost, pri čemer ni pokazala šibkih točk v svoji zmogljivosti.
Ime
Continental PremiumContact 7
Pokaži podrobnosti testa
Sport Auto
Sport Auto Test poletnih pnevmatik 2024 215/40 R18
Zmagovalec testa
# mesto 1 od 5
Zavzemanje vrhnje pozicije med petimi tekmovalci je Continental PremiumContact 7 pokazal izjemen nastop, s čimer je prejel naziv "Zmagovalec testa". Po oceni strokovnjakov je ta pnevmatika zagotovila izjemno oprijem tako na mokrih kot suhih površinah, kar zagotavlja uravnoteženo in varno vožnjo. Pohvaljena je bila zaradi izjemne krmiljivosti v mokrih razmerah, impresivne natančnosti vodenja in visoke stopnje zaščite pred akvaplaningom. Na suhih cestah so bile njene prednosti opazna gibčnost, usmerjenost stabilnost in varnost. Čeprav je bil kompromis na zadnji osi nekoliko prisoten, je bil celotni nastop Continental PremiumContact 7 neprimerljiv. Izstopal je v več ključnih disciplinah, vključno s preprečevanjem akvaplaninga - prečno, zaviranjem na suhem, obravnavo na suhem, obravnavo na suhem - objektivno, odzivom na krmiljenje na suhem, zaviranjem na mokrem, prevozom zavojev na mokrem, obravnavo na mokrem in obravnavo na mokrem - objektivno, pri čemer je pokazal svojo premoč v različnih razmerah brez šibkih točk.
Ime
Continental PremiumContact 7
Pokaži podrobnosti testa
Autobild
Autobild Test poletnih pnevmatik 2024 225/55 R17
Zgledno
# mesto 2 od 10
Zavarovanje drugega mesta med desetimi tekmovalci je Continental PremiumContact 7 naredil opazen vtis s končno oceno, ki jo označuje kot 'Vzoren'. Ta pnevmatika se je izkazala kot vrhunski izvajalec z dobro uravnoteženim visokim zmogljivostnim potencialom, prikazovanjem dinamičnega in športnega ravnanja na suhih površinah v kombinaciji s preciznim odzivom krmiljenja in odličnim povratnim informacijam. Prav tako je pokazala zelo dobre varnostne rezerve proti akvaplaningu, se ponaša s kratkimi zaviralnimi razdaljami tako na mokrih kot na suhih cestah ter s koristjo varčevanja z gorivom pri kotalnem uporu. Opazen negativni vidik pa je visoka cena. Njegova prevlada je bila še posebej očitna na več ključnih področjih, vključno z neprimerljivo uspešnostjo v akvaplaningu - vzdolžno, suho ravnanje, kotalni upor, mokro zaviranje in mokro krožno ravnanje, kar poudarja njegove izjemne zmogljivosti na širokem spektru kritičnih meril izvedbe.
Ime MokroSuhoKotalni uporHrup
Najboljše vrednosti v testu1-2+2+2+
Continental PremiumContact 72+2+ 2+ 2-
Pokaži podrobnosti testa
Autoklub ČR
Ime Skupno število točkMokroSuho
Najboljše vrednosti v testu104,7106103,4
Continental PremiumContact 7104,7 106 103,3
Pokaži podrobnosti testa
Vir: www.autoklub.cz
Autobild
Ime Zavorna pot na suhi podlagiZavorna pot na mokri podlagi
Najboljše vrednosti v testu58.124.8
Continental PremiumContact 75925.3
Pokaži podrobnosti testa
Vir: www.autobild.de
Tyre Reviews
Ime
Continental PremiumContact 7
Pokaži podrobnosti testa
Tyre Reviews
Ime
Continental PremiumContact 7
Pokaži podrobnosti testa
ACE
ACE Test poletnih pnevmatik 2023 225/45 R18
Zelo priporočljiva
# mesto 2 od 10
Ime MokroSuhoKotalni uporHrup
Najboljše vrednosti v testu7154197
Continental PremiumContact 771 5219 4
Pokaži podrobnosti testa
Autobild
Autobild Test poletnih pnevmatik 2023 225/45 R18
Izjemno
# mesto 3 od 20
Continental PremiumContact 7 je dosegel tretje mesto od 20 tekmovalcev, s čimer si je prislužil naziv "Izjemno". Ta pnevmatika je izstopala zaradi povsem nove poletne šare, ki je bila pohvaljena zaradi športnih in dinamičnih lastnosti pri vožnji, natančnega odziva krmiljenja, dobre kilometraže in učinkovitosti. Kljub opaznim zmogljivostim je bila cena nekoliko višja, kar je navedeno kot slabost. Kljub temu to ni zmanjšalo splošne odlične ocene. S tako uravnoteženo mešanico lastnosti se je PremiumContact 7 predstavil kot vrhunska izbira za voznike, ki iščejo zanesljivost in zmogljivost pri izbiri poletnih pnevmatik.
Ime MokroSuhoTekoči stroški
Najboljše vrednosti v testu2+1-1
Continental PremiumContact 72+ 2+2+
Pokaži podrobnosti testa

Porazdelitev testnih ocen

100% (10x)85% (1x)
Zmagovalec testaIzjemnoZelo priporočljivaZglednoDobro
5x1x2x2x1x

Ocene x Velikost koles

R16R17R18
100% (2x)96.3% (4x)100% (5x)

Ocene x širina

205/xx Rxx215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (2x)92.5% (2x)100% (6x)100% (1x)

Faq

 1. Kje je Continental PremiumContact 7 izdelana?

  Continental PremiumContact 7 se izdeluje v Francija/Slovaška/Nemčija/Češka.

 2. Ali je ta pnevmatika primerna za vozila SUV?

  Da, ta pnevmatika je na voljo tudi za vozila SUV.

Drugi modeli Continental