• 2 trgovin, 0 izdelkov
Yokohama Advan Sport V107

Yokohama Advan Sport V107

/52% · poletje · · : Višji srednji razred

Yokohama Advan Sport V107
preveri razpoložljivost Yokohama Advan Sport V107
širina
Profil
Velikost platišča

Kazalo:
preveri cene za Yokohama Advan Sport V107

Konkurenca

Yokohamina letna pnevmatika Advan Sport V107 je bila podvržena strogim testiranjem, razkrivajoč mešanico lastnosti, ki pritegnejo raznolik spekter ljubiteljev vožnje. Med svojimi prednostmi je pnevmatika redno pohvaljena zaradi svojega športnega, dinamičnega obnašanja, še posebej na suhih površinah. Preizkuševalci pri AutoBildu in TyreReviews.com poudarjajo sposobnost pnevmatike, da nudi razburljivo vožnjo, ki jo odlikujejo hitre odzive krmiljenja in vrhunski povratni odziv pri meji. To pnevmatiko Advan Sport V107 še posebej priporočajo voznikom, ki dajo prednost vznemirljivim voznim lastnostim in morda sodelujejo na dirkalnih dnevih.


Vendar so testi razkrili tudi nekaj pomanjkljivosti te zmogljivostno usmerjene pnevmatike. Obe testirni organizaciji sta poročali o težavah z mokro zavorno razdaljo, kar kaže, da se pnevmatika morda ne obnese optimalno v mokrih razmerah ali bi lahko predstavljala tveganje v primeru nujnega zaviranja. Poleg tega se zdi, da je udobje ogroženo, saj je po mnenju TyreReviews.com pnevmatika pokazala tršo vožnjo po lučajih. To nakazuje morebitne težave z udobjem, ki bi lahko vplivale na vsakodnevno uživanje pri vožnji, še posebej na območjih z slabimi cestnimi površinami.


Še ena stalna opažanja se nanaša na čas ogrevanja pnevmatik. TyreReviews.com je opozoril, da pnevmatike V107 potrebujejo več časa, da dosežejo optimalne ravni zmogljivosti, kar je faktor, ki bi lahko vplival na njihovo učinkovitost in odzivnost v hladnejših podnebjih, kjer temperature bistveno vplivajo na zmogljivost pnevmatik.


Ekonomska in okoljska razmišljanja niso v prid pnevmatiki. Testiranje pri AutoBildu poudarja pomisleke o omejenem potencialu prevožene razdalje in visokem kotalnem uporu pnevmatik. Prvo vpliva na dolgoročno vrednost pnevmatike, saj zmanjšana življenjska doba profila lahko privede do pogostejše zamenjave. Visok kotalni upor pa pomeni, da bi lahko bilo porabljenega več goriva za vzdrževanje gibanja vozila, kar vpliva na porabo goriva in povečuje operativne stroške za uporabnika.


Kljub tem slabostim je sposobnost Yokohamine letne pnevmatike Advan Sport V107, da nudi dinamično in privlačno vožnjo na suhih površinah, nedvomna. Potencialni kupci, še posebej tisti z nagnjenostjo k strastni vožnji ali uporabi na stezi, bi lahko našli, da lastnosti pnevmatike pri vožnji pretehtajo njenih omejitve pri mokri zmogljivosti, udobju in učinkovitosti. Vendar pa bi morali pri dnevnem vožnji in različnih vremenskih razmerah te dejavnike skrbno pretehtati.

Velikosti

Yokohama Advan Sport V107 je izdelana v velikostih 71, od 225/40 R18 do 305/35 R23.
prikaži cene

Podobne pnevmatike

Primerjava: pnevmatike podobne Yokohama Advan Sport V107

časovnica

2023

Yokohama Advan Sport V107 je bila lansirana

2023

Yokohama Advan Sport V107 je bila testirana 3x (Tyre Reviews,...)

Dosežki

Najboljše
Zaviranje na suhi podlagi
Autobild 2023

Yokohama Advan Sport V107 na testu pnevmatik

Vsi testi pnevmatik, kjer se pojavi Yokohama Advan Sport V107:
Ime
Yokohama Advan Sport V107
Pokaži podrobnosti testa
Ime Zavorna pot na suhi podlagiZavorna pot na mokri podlagi
Najboljše vrednosti v testu58.124.8
Yokohama Advan Sport V10758.925.4
Pokaži podrobnosti testa
Vir: www.autobild.de
Autobild Test poletnih pnevmatik 2023 225/45 R18
Zadovoljivo
# mesto 15 od 20
Yokohaminski Advan Sport V107 je dosegel 15. mesto med 20 tekmovalci, pri čemer je dosegel skupno oceno 'Zadovoljivo'. Ta pnevmatika je pokazala pohvalno zmogljivost, še posebej je bila opazna po športnem in dinamičnem obnašanju na suhih cestah ter po kratkih zaviralnih razdaljah tako na mokrih kot suhih površinah. Vendar ni bila brez pomanjkljivosti. Kritike vključujejo omejeno življenjsko dobo profila in visoko ceno. Poleg tega je zelo visok kotalni upor bil pomemben dejavnik pri njeni oceni. Opazna prednost je bila njen izjemen nastop pri zaviranju na suhem, kjer je izstopala med konkurenti, potrjujoč svoje sposobnosti na ključnih varnostnih področjih.
Ime MokroSuhoTekoči stroški
Najboljše vrednosti v testu2+1-1
Yokohama Advan Sport V10722+3-
Pokaži podrobnosti testa

Porazdelitev testnih ocen

100% (1x)85% (1x)
Vodja skladbeZadovoljivo
1x1x

Ocene x Velikost koles

R18
92.5% (2x)

Ocene x širina

225/xx Rxx
92.5% (2x)

Drugi modeli Yokohama